IMPORTEREN

U wilt een auto importeren uit Duitsland? Een auto kopen in Duitsland en deze invoeren in Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken (eventueel) mis kunnen gaan. Wij hebben een zeer ervaren dienstverlening op het gebied van import en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

V.A.G. Service Deventer hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van uw Europesche auto en alles wat daarbij komt kijken. De dienst die wij bieden richt zich uiteraard op het gehele of gedeeltelijke auto import traject bij u uit handen te nemen. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen er voor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

De rode draad in onze dienstverlening is "ontzorging". Wij weten hoe druk onze klanten kunnen zijn en dat de gedachte aan een ingewikkeld en tijdrovend importtraject geen aanlokkelijk vooruitzicht is. Hierdoor maken veel mensen alsnog de weg naar de officiële merkdealer in Nederland en laten zij vaak euro’s besparing liggen. Door gebruik te maken van onze dienstverlening is dit echter niet nodig. Dus ook als u weinig tijd heeft is het importeren van een auto een fluitje van een cent. Door onze omvang kunnen wij daarnaast met toegankelijke tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende kanalen binnen Europa kunnen wij u veel geld besparen. Onze diensten verdient zich daardoor in de meeste gevallen minimaal terug. 

Maar ook wanneer u zelf een auto wilt importeren kunnen wij ondersteuning bieden.